Johanna

Buikdanseres Johanna is een bekend gezicht in de Belgische buikdanswereld waar je terecht kan voor optredens, privé en wekelijkse lessen en workshops. Naast buikdansen is ze ook een sportcoach samen met Let’s Rock It.

Johanna met zillsZe brengt dynamische en entertainende buikdans shows waarbij sierlijkheid centraal staat en danst zowel solo als met haar showteams Yohara en Mariposa. Zoek je een unieke act om uw feestje of evenement te animeren, ben je hier aan het juiste adres; bekijk de diverse mogelijkheden op de optreedpagina of videopagina.

Boekingen: mail buikdans@gmail.com of bel +32 (0)479 37 93 83

Wedstrijd buikdansen leverde verschillende prijzen op, waaronder Belgisch kampioen buikdansen Star of Bellydance 2012 en drievoudig vice-wereldkampioene buikdans 2013 maar we wonnen ook prijzen in Hongarije, Nederland en Duitsland (meer info op de pagina palmares) Als gastdocente en danseres waren we ook te gast in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Engeland, Polen, Italië, Hongarije, Portugal, Egypte en Canada.

Wist je dat Johanna…

Johanna is een super getalenteerde danseres die steeds danst met heel haar hart en ziel. Of het nu een energieke drumsolo of emotionele double veil is, ze weet steeds haar publiek te ontroeren.’ (Nephélé)

Johanna is een zalige danseres/juf die buikdans uitstraalt, ademt en spreekt… Ze is gewoon buikdans! Ik ken niemand die zo leeft voor de dans en dit heel enthousiast en met heel veel geduld doorgeeft aan al haar leerlingen. Johanna, je bent echt SUPER als danseres maar zeker ook als persoon! (Nele Jansen)

Referenties: Griekse avond Slagershof, Zondagsmarkt Genk, Sport@Hasselt, Rotary Club, Casino Kursaal Oostende, Parade Elsloo, Prinsenzitting Kerkrade, Lanceringsevenement Toyota, Levensloop Sint-Truiden, 5xBeringen, Petrol Antwerpen…