Bellydance Sparkles 24 mei 2020

Elk jaar organiseert Johanna samen met Mariposa het Bellydance Sparkles Open Podium.

De 7e editie van ons Open Podium is bedoeld om zowel beginnende als gevorderde als (semi-)professionele dansers en danseressen te laten optreden in een gezellige sfeer maar op een mooi en professioneel uitgelicht podium. Op zondag 24 mei 2020 kan je terecht in Beverlo bij Beringen en zoals altijd kan je bij ons genieten van lekkere zelfgemaakte hapjes en drankjes en een gezellige bazaar ! Sfeer en gezelligheid gegarandeerd ! Prijzen : 7€ per persoon per optreden (een tweede keer optreden kost 3,5€ per persoon)

Interesse om te komen optreden? Op zondag 12 januari 2020 vanaf 12 uur openen de inschrijvingen !  De voorbije jaren waren we telkens op 1 dag uitverkocht dus wees zeker op tijd erbij en mail naar dit e-mailadres : bellydancesparkles@gmail.com
Inschrijving voltooien:
Per danser(es) vragen we 7 euro per deelname aan de hafla. Mag ik jullie vragen om dit voor 24 maart 2020 over te maken op het rekeningnummer van vzw Belly:IBAN: BE13 9730 9599 1739 – BIC: ARSP BE 22 , vermelding : jouw naam – BD Sparkles 2020? Wil je meer optredens doen dan krijg je zoals altijd 50% korting op je tweede deelname. Wil je met je groep inschrijven, mail ons dan het aantal dansers/danseressen, de namen en het totaalbedrag. Graag de groepsverantwoordelijke laten inschrijven voor iedereen, dat maakt het net iets gemakkelijker.  Na je inschrijving krijg je per e-mail nog een reminder voor de betaling en het aanleveren van muziek.

Samengevat
Graag lijst ik alvast de nodige info en de timings op zodat we ook dit jaar een fantastisch succesvol evenement kunnen organiseren :
<3 Op 12 januari 2020 inschrijven vanaf 12 uur per mail naar bellydancesparkles@gmail.com
<3 Uiterlijk op 24 maart 2020 je betaling in orde maken
<3 Uiterlijk op 24 april 2020 je muziek (max. 4:00) én je artiestengegevens  mailen

  • artiestennaam :
  • aantal danseressen:
  • stijl van de dans:
  • begin on/off stage:
  • foto :
  • een korte omschrijving van jezelf en/of je dans :

Nog even ter herinnering :
Place to be: 24 mei 2020 in Ontmoetingcentrum De Kardijk , Burgemeester Heymansplein 14, 3581 Beringen.  (voldoende parking ter plekke)

Voor wat hoort wat, dat is maar normaal!
Wat krijg jij na je betaling? Een gezellige en mooie optreedlocatie, een podium met belichting om van te dromen, aparte kleedruimtes, een mini bazaar, fotografen die je optreden vastleggen en vooral een heel ontspannen, aanmoedigende, gezellige en collegiale sfeer. Hoe meer zielen hoe meer vreugde dus breng zeker familie, vrienden en danscollega’s mee om nog meer ambiance te maken.

Verder voorzien we hapjes, drankjes en lekkere veggie soep. Dit jaar is het ook mijn verjaardagsfeestje (vandaar de term Bellydance Bash) want ook al verjaar ik op 23 mei, dat vieren we gewoon een dagje langer op 24 mei ;) Wees voorbereid op nog wat extra’s ! Hou dus zeker het Facebookevenement in de gaten voor updates, aankondigingen en meer nieuwsjes !

Dank je wel… for sharing the love of oriental dance en om jaar na jaar in ons te geloven ! Tot snel !!