Lessen en coaching

Buikdansen is prachtig om te zien en vooral superleuk om te doen. Het verbetert je zelfvertrouwen, geeft je een mooie houding, ontwikkelt en versterkt je spieren en je herontdekt je vrouwelijkheid. Een streling voor het oog maar vooral heel gezond voor lichaam en geest. Je bent altijd welkom om in te stappen in de lessen!
Bellydance by Johanna biedt privélessen, coaching en wekelijkse lessen.

“Buikdansen bij Johanna is zalig om te doen: Na een vermoeiende werk- of schooldag is een avondles de ideale manier om alle stress letterlijk van je af te schudden.Johanna weet steeds haar enthousiasme over te brengen en dat maakt de lessen extra leuk! We krijgen de kans om onze kunsten te tonen aan vrienden en familie tijdens een show of toonmomenten op bijvoorbeeld een hobbybeurs of als animatie op een event voor een goed doel. Persoonlijk heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en weet Johanna ons steeds op een positieve manier uit te dagen om weer een tikkeltje verder te gaan om zo achteraf opnieuw versteld te staan van wat we hebben geleerd.” (Rémi Smeets, gevorderde)

Privélessen en coaching : De oplossing als je wisselende posten hebt, als de wekelijkse lesuren je moeilijk liggen of als je op maat wil werken. In privélessen kan je door de persoonlijke omgeving heel snel bijleren en kan er gewerkt worden op technisch, choreografisch of persoonlijk niveau. Zo helpen we je ook ook bij het ontwikkelen van een unieke act voor missverkiezingen, coaching voor en tijdens danswedstrijden, choreografieën op maat enz… Er kan ook gewerkt worden aan stretching en spierversterking.

Wekelijkse lessen :

  • Dinsdag:
    19u30-21u: Gevorderden – demo team Mariposa – Beringen
  • Woensdag:
    19u-20u30: Halfgevorderdengroep Farfalla – Beringen
    20u30-21u30: Doorstromingsgroep Aurelia – Lummen

Info en inschrijving: mail naar buikdans@gmail.com , klik hier voor prijzen en locatie

“Ik ben trots en blij dat ik Johanna heb leren kennen. Zij straalt danstalent, inspiratie en schoonheid uit. Zij is een echte ster op de hemel van de internationale buikdanswereld. Blijf schitteren, Johanna, en wij, jou leerlingen volgen je. Ik wens jou heel veel succes in je toekomstige plannen, onuitputtende creativiteit en nieuwe energie toe. Met vriendelijke groet en heel veel liefs.” (Katja Luneva, halfgevorderde)