Lessen, workshops & coaching

Buikdanscursussen
Johanna’s lessen gaan door in Beringen. Ze lopen een heel schooljaar en zijn onderverdeeld in reeksen van acht lesavonden die telkens op elkaar verder bouwen. We starten onze lesreeksen in oktober, januari en april. Je bent altijd welkom om in te stappen! Aarzel niet om Johanna te mailen indien je vragen hebt. Nieuwe leerlingen (met ervaring) zijn ook welkom in de lessen. De lessen gaan door vanaf 8 deelnemers. Vergeet je dus niet in te schrijven : buikdans@gmail.com

Nieuwe lesreeksen beginnen 22 en 23 september 2020 !

8 LESSEN BELLYDANCE – Showteam MARIPOSA – VOLZET
@ ‘t Kanaal, Commelo 11, 3582 Beringen
• Op dinsdag van 19u30 tot 21uur
110€/reeks via buikdans@gmail.com / www.orientaalsedans.be

8 LESSEN BELLYDANCE – Halfgevorderden FARFALLA – VOLZET
@ ‘t Kanaal, Commelo 11, 3582 Beringen
• Op woensdag van 19 tot 20u30
110€/reeks via buikdans@gmail.com / www.orientaalsedans.be

8 LESSEN BELLYDANCE – Doorstroming AURELIA
@ ‘t Kanaal, Commelo 11, 3582 Beringen
• Op woensdag van 20u30 tot 21u30
11€/les – 80€/reeks via buikdans@gmail.com / www.orientaalsedans.be

Buikdans privélessen en coaching
Wil je specifiek werken aan een choreografie, een shimmy die maar niet lukt, zoek je meer ervaring in fanveils, isis wings, saidi of zills… Of heb je eenvoudig weg niet de tijd om elke week naar de les te komen? Dan zijn privélessen de ideale oplossing! Zowel voor solisten, duo’s en groepen mogelijk! Johanna werkte ook al mee aan acts voor miss-verkiezingen dus ben je op zoek naar iets unieks om te tonen, neem dan zeker contact op

Sportlessen
Johanna geeft ook sportlessen, zoals de wekelijkse Easyfitlessen en Aquaseniorlessen bij Sportoase Beringen en Aquafit bij Sportdienst Hasselt. Deze kan je ook terugvinden op de website van www.sportcoaches.be

Workshops
Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsfeest of vrijgezellennamiddag? We leren je de kneepjes van het vak en zorgen voor een leerrijke workshop waar plezier maken centraal staat !

 • Teambuilding workshop
  Boek een workshop buikdansen voor je werk, bedrijf of themafeest! Alles op maat van de klant!
 • Vrijgezellige workshop
  De bruid in spe wordt in een prachtige buikdansoutfit gestopt en de hele groep leert buikdansen. We starten met basisbewegingen en maken een heuse dans die op het huwelijksfeest gedanst kan worden! Plezier en gezelligheid gegarandeerd !
 • Verjaardagsworkshop
  Boek een workshop buikdansen voor je verjaardagsfeest! Ook aan de jongsten wordt gedacht want kinderen kunnen bij ons terecht voor het opvrolijken van hun verjaardagsfeestje (vanaf 5 jaar).
 • Sportworkshop
  Je kan ook een workshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te sporten. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden ! Als sportcoach werk ik een programma op maat uit!

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie.

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!

 • workshops waar techniek en combinaties centraal staan
 • workshops waar een choreografie aangeleerd wordt
 • workshops waar concepten behandeld worden

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie. Klik hier om meer te lezen !