Wekelijkse lessen

Privélessen en coaching
Wil je specifiek werken aan een choreografie, een shimmy die maar niet lukt, zoek je meer ervaring in fanveils, isis wings, saidi of zills… Of heb je eenvoudig weg niet de tijd om elke week naar de les te komen? Dan zijn privélessen de ideale oplossing! Zowel voor solisten, duo’s en groepen mogelijk! Johanna werkte ook al mee aan acts voor miss-verkiezingen dus ben je op zoek naar iets unieks om te tonen, neem dan zeker contact op!

Nieuwe danscursussen vanaf 18 april 2018 !
Johanna’s lessen gaan door in Lummen en Beringen. Ze lopen een heel schooljaar en zijn onderverdeeld in reeksen van acht lesavonden die telkens op elkaar verder bouwen. Je bent altijd welkom om in te stappen! Aarzel niet om Johanna te mailen indien je vragen hebt.

Dinsdag:
19u30-21u: Tahitiaanse dansles (Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)

Woensdag:
19u-20u30: Halfgevorderdengroep Beringen (Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)
20u30-21u30: Doorstromingsgroep Aurelia (Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)

Prijzen
De lessen van een uur kosten 10€ per losse les van een uur of 70€ voor de achtdelige lesreeks. De lessen van anderhalf uur kosten 15€ per losse les of 110€ voor de achtdelige lesreeks.. Als je lessen combineert ontvang je een korting van 50%!

Sportlessen
Johanna geeft ook sportlessen, zoals de wekelijkse Easyfitlessen en Aquaseniorlessen bij Sportoase Beringen. In samenwerking met Let’s Rock It verzorgt ze ook outdoor en indoor work-out lessen waarbij circuittraining centraal staat. Daarnaast kan je ook terecht voor stretchlessen.

 

Info en inschrijving: mail naar buikdans@gmail.com