Buikdanslessen

Fotoshoot Japanse Tuin met Die ElsterPrivélessen en coaching
Wil je specifiek werken aan een choreografie, een shimmy die maar niet lukt, zoek je meer ervaring in fanveils, isis wings, saidi of zills… Of heb je eenvoudig weg niet de tijd om elke week naar de les te komen? Dan zijn privélessen de ideale oplossing! Zowel voor solisten, duo’s en groepen mogelijk! Johanna werkte ook al mee aan acts voor miss-verkiezingen dus ben je op zoek naar iets unieks om te tonen, neem dan zeker contact op!

Nieuwe reeks buikdanslessen vanaf september 2017 !
Johanna’s lessen gaan door in Lummen en Beringen. Ze lopen een heel schooljaar en zijn onderverdeeld in reeksen van acht lesavonden die telkens op elkaar verder bouwen. Je bent altijd welkom om in te stappen! Aarzel niet om Johanna te mailen indien je vragen hebt.

Dinsdag:
19u30-21u: Gevorderden – demo team Mariposa (Mogelijkheid tot toetreden in de showgroep Mariposa. Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)

Woensdag:
19u-20u30: Halfgevorderdengroep Farfalla – Beringen (Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)
20u30-21u30: Doorstromingsgroep Aurelia (De Vijfsprong – Sportweg 8, Lummen)

Prijzen
De lessen van een uur kosten 10€ per losse les of 65€ voor een achtdelige lesreeks. De lessen van anderhalf uur kosten 15€ per losse les of 110€ voor een achtdelige lesreeks. Als je lessen combineert ontvang je een korting van 50%!

 

 

Info en inschrijving: mail naar buikdans@gmail.com