Lessen en workshops

Privélessen en coaching
Wil je specifiek werken aan een choreografie, een shimmy die maar niet lukt, zoek je meer ervaring in fanveils, isis wings, saidi of zills… Of heb je eenvoudig weg niet de tijd om elke week naar de les te komen? Dan zijn privélessen de ideale oplossing! Zowel voor solisten, duo’s en groepen mogelijk! Johanna werkte ook al mee aan acts voor miss-verkiezingen dus ben je op zoek naar iets unieks om te tonen, neem dan zeker contact op!

Zomerworkshops

ZomerworkshopsDeze zomer kan je bij mij terecht voor superleuke buikdansworkshops !

  •     11 juli : Oriental ‘Drama Queen’ met zills
  •     18 juli : Drumsolo ‘Let’s Do It’
  •     25 juli : Game of Thrones met fanveils
  •     8 augustus : Saidi ‘El Baston’ met stok
  •     22 augustus : Oriental ‘Whatever Lola Wants’
  •     29 augustus : Sluierdans ‘Vivaldi on Beats’

De workshops gaan telkens door van 19u-20u30 in ‘t Kanaal Beringen (Commelo 11, 3582 Beringen) en kosten 20€. Inschrijvingen via buikdans@gmail.com

 

Nieuwe danscursussen vanaf oktober 2018 !
Johanna’s lessen gaan door in Lummen en Beringen. Ze lopen een heel schooljaar en zijn onderverdeeld in reeksen van acht lesavonden die telkens op elkaar verder bouwen. Je bent altijd welkom om in te stappen! Aarzel niet om Johanna te mailen indien je vragen hebt.

Dinsdag:
19u30-21u: Gevorderdengroep(Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)

Woensdag:
19u-20u30: Halfgevorderdengroep (Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)
20u30-21u30: Doorstromingsgroep (Het Kanaal – Commelo 11, Beringen)

Prijzen
De lessen van een uur kosten 10€ per losse les van een uur of 70€ voor de achtdelige lesreeks. De lessen van anderhalf uur kosten 15€ per losse les of 110€ voor de achtdelige lesreeks.. Als je lessen combineert ontvang je een korting van 50%!

 

Sportlessen
Johanna geeft ook sportlessen, zoals de wekelijkse Easyfitlessen en Aquaseniorlessen bij Sportoase Beringen. In samenwerking met Let’s Rock It verzorgt ze ook outdoor en indoor work-out lessen waarbij circuittraining centraal staat. Daarnaast kan je ook terecht voor stretchlessen.

 

Info en inschrijving: mail naar buikdans@gmail.com