Open Podium – Bellydance Sparkles

Bellydance Sparkles - Open PodiumOp 3 juni 2018 nodigt buikdansschool Bellydance by Johanna meer dan 120 danseressen uit om op derde Bellydance Sparkles Open Stage te komen dansen.

“We hebben alvast tal van verrassingen gepland. Voor slechts 5€ kan je genieten van een namiddag gevuld met meer dan 40 optredens van collega danseressen en dansers uit binnen- en buitenland. Optredens van solisten worden afgewisseld met duetten en groepsdansen, gebracht in verschillende dans- en muziekstijlen. Zowel beginnende danseressen als professionals krijgen de mogelijkheid om hun kunsten aan het publiek te vertonen”, vertelt Johanna.

Zo zullen er klassieke oriëntaalse nummers zijn, hiphop optredens en tribal fusion choreo’s en is het de ideale kans om kennis te maken met de wereld van 1001 Nachten in al haar diversiteit. Deze dansnamiddag is de hele namiddag toegankelijk, je bent vrij om langs te komen wanneer je wil. Er zullen drankjes en versnaperingen zijn, een leuke bazar met nieuwe en tweedehands danskledij en vooral heel veel buikdans.

Praktisch: Bellydance Sparkles Open Stage gaat door op 3 juni 2018 tussen 13u30 – 17u00, de deuren openen om 13u maar je kan komen (en gaan) wanneer je wil. De toegang bedraagt 5€ en het gaat door in De Kardijk, Burgemeester Heymansplein 14, 3581 Beringen.

Info en tickets : buikdans@gmail.com