SHOW – Bellydance Sparkles

Afgelopen weekend kon je in de Kardijk in Beverlo naar de Bellydance Sparkles Show. Om de twee jaar brengt Johanna een grote show in Beringen om de liefde voor buikdans te delen met de buitenwereld.Hiervoor bedacht Johanna maar liefst 21 verschillende choreografieën. Moderne buikdans werd afgewisseld met klassieke buikdans. Houten stokken, zijden sluierwaaiers, metershoge Isis Wings, Tribal Fusion, muziek van The Prodigy, emotionele nummers en pittige trommelsolo’s. Het was één en al afwisseling en allemaal van topkwaliteit.

De show was zo gevarieerd dat ze het in drie delen opdeelden om zo tussendoor even met het publiek te babbelen.

Die waren laaiend enthousiast ! De commentaren waren unaniem : “zo een mooie buikdansshow met zoveel variatie en professionalisme hebben we nog nooit gezien”, “je mag fier zijn” , “hoe creatief , jullie hebben ons de hele namiddag weten verrassen” enz…

De leerlingen straalden stuk voor stuk en daar kan juf Johanna alleen maar trots op zijn, ze droeg deze show op aan haar ouders Rina en Walter.

Johanna geeft wekelijkse lessen in Limburg, is ook personal trainer en sportcoach, en geeft ook tahitiaanse danslessen. Wil je een workshop boeken of een optreden reserveren dan ben je bij haar ook aan het juiste adres.

Met 22 jaar buikdanservaring en diverse internationale en nationale prijzen in de prijzenkast ben je zeker van kwaliteit. Het feit dat haar buikdansschool als enige in Limburg uitpakt met grote uitverkochte shows is een mooi bewijs.