Optredens

“GLITTER, KLEUREN, SEXY BEWEGINGEN, WAUW! Levensloop Sint-Truiden was trots dat jullie erbij waren! De duizenden aanwezigen hebben kunnen genieten van jullie spectaculaire “buikgevoel” op ons evenement en dit alles voor het goede doel! Superhard bedankt en wie weet tot…” (Nienke Klaver-Levensloop Sint-Truiden)

Referenties: Kerstspecial Peter Live (Eén), met 2Fabiola op Ketnet Kingsize (Ketnet), Land of the Maharadja (Casino Kursaal Oostende), Bonnefantenmuseum (Maastricht), act met Kasba op Afro Latino Festival (Bree), Zondagsmarkt (Genk), Smaken zonder Grenzen (Beringen), Levensloop (Sint-Truiden), Hezemeer, Sport@Hasselt, Galashows in Rome, Londen, Cyprus, Aken en Heerlen.

Buikdansoptredens zijn een streling voor het oog. Met zijden sluiers, wiegende heupen en trillende buiken brengen we jouw feest in de sfeer van 1001 Nachten. Onze optredens zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor alle leeftijden. Ze worden gekenmerkt door een boeiende aaneenschakeling van stijlen en interactiviteit met het publiek. Het plezier en enthousiasme straalt van ons af en werkt aanstekelijk.

Enkele mogelijkheden

1001 Nachten Basic Show: een entertainend programma van 15 minuten in exclusieve kostuums en een afwisselend buikdansaanbod. Van sierlijke sluierdansen tot opzwepende trommelsolo’s: indrukwekkend entertainment van topniveau en ambiance gagarandeerd!

1001 Nachten Deluxe Show: de uitgebreide versie van 30, 40 of zelfs 60 minuten. Er kunnen thematische optredens verwerkt worden naargelang de wensen van de klant.

Bruid in de kijker: een sfeervol optreden waarbij de bruid centraal gesteld kan worden. Mysterieus, klassevol en oogverblindend.

Een programma op maat? Neem contact op via buikdans@gmail.com of +32 (0)479/37 93 83

Alle formules kunnen verzorgd worden door Johanna zelf of haar danseressen van showteam Mariposa. Klik hier voor foto’s.