Sportcoach

Doorheen de jaren ben ik op zoek gegaan naar oefeningen die mij (chronisch rugpijn-patiënte) helpen. Diverse sportbeoefeningen en studies later kan ik trots zeggen dat ik een uitgebreide portfolio van spierversterkende oefeningen heb verzameld. Daar ligt de focus op een correcte houding, zonder onnodige belasting voor de rug en nekspieren, en op aanpasbare oefeningen zodat deelnemers die herstellend zijn van blessures de oefeningen ook kunnen uitvoeren.

Vaak wordt er te weinig aandacht geschonken aan blessures, terwijl dat voor mij op de allereerste plaats komt. Ik neem uitgebreid de tijd om in mijn lessen elke oefening zo te brengen dat iedereen er iets aan heeft. Zowel in mijn groepslessen als in mijn privélessen kom jij op de eerste plaats.

 

 

Momenteel verzorg ik deze wekelijkse lessen

Privéles en personal coaching is elke dag van de week mogelijk na afspraak via buikdans@gmail.com

EasyfitTips :
boek een sportles op verplaatsing ! Ik kom lesgeven bij je thuis voor of na je werk, verzorg ook lessen tijdens de middagpauzes op het werk en geef themalessen voor sportclubs !

Sportworkshop? Je kan ook een sportworkshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te doen. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden !