Sportcoach

Doorheen de jaren ben ik op zoek gegaan naar oefeningen die mij (chronisch rugpijn-patiënte) helpen. Diverse sportopleidingen en studies later kan ik trots zeggen dat ik een uitgebreide portfolio van spierversterkende oefeningen heb verzameld. Daar ligt de focus op een correcte houding, zonder onnodige belasting voor de rug en nekspieren, en op aanpasbare oefeningen zodat deelnemers die herstellend zijn van blessures de oefeningen ook kunnen uitvoeren.

Vaak wordt er te weinig aandacht geschonken aan ‘hoe het anders kan’, daarmee bedoel ik: variaties van oefeningen. Die variaties zijn heel erg belangrijk, omdat elk lichaam anders is en door blessures of operaties bepaalde oefeningen onmogelijk lijken, maar door een kleine aanpassing zeker veilig uit te voeren zijn. Ik neem uitgebreid de tijd om in mijn lessen elke oefening zo te brengen dat iedereen er iets aan heeft. Zowel in mijn groepslessen als in mijn privélessen kom jij op de eerste plaats.

Door covid-19 kan ik géén wekelijkse lessen geven maar organiseer ik ONLINE SPORTPAKKETTEN! Online Workout Cursus = een 4 weken online sportprogramma waarin sport en jij centraal staan. Je kan deze volgen waar en wanneer jij wil want het zijn 10 aparte lesvideo’s van 30 minuten! Aangevuld met een wekelijkse Zoom live les op zondag om 11u !

 

;

Privéles en personal coaching is elke dag van de week mogelijk na afspraak via buikdans@gmail.com , kijk ook zeker op www.sportcoaches.be voor een promopakket Personal Training !

EasyfitTips :
boek een sportles op verplaatsing ! Ik kom lesgeven bij je thuis voor of na je werk, verzorg ook lessen tijdens de middagpauzes op het werk en geef themalessen voor sportclubs !

Sportworkshop? Je kan ook een sportworkshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te doen. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden !