Workshops

Bellydance by Johanna verzorgt workshops voor diverse gelegenheden. Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsfeest of vrijgezellennamiddag? We leren je de kneepjes van het vak en zorgen voor een leerrijke workshop waar plezier maken centraal staat !

  • Vrijgezellige workshop
    De bruid in spe wordt in een prachtige buikdansoutfit gestopt en de hele groep leert buikdansen. We starten met basisbewegingen en maken een heuse dans die op het huwelijksfeest gedanst kan worden! Plezier en gezelligheid gegarandeerd !
  • Verjaardagsworkshop
    Boek een workshop buikdansen voor je verjaardagsfeest! We dansen op de buikdansversie van Happy Birthday terwijl we de basis van buikdansen ontdekken. Ook aan de jongsten wordt gedacht want kinderen kunnen bij ons terecht voor het opvrolijken van hun verjaardagsfeestje (vanaf 5 jaar). Alles op maat van de klant!

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!”

Ontdek dit uitgebreid repertoire workshoptopics  :

  • workshops waar techniek en combinaties centraal staan
  • workshops waar een choreografie aangeleerd wordt
  • workshops waar concepten behandeld worden

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie. Klik hier om meer te lezen !