Yohara

De ideale professionele animatie op uw event is Yohara. Nog nooit was er zo een succesvolle buikdans showgroep in België. Onder leiding van Johanna trainen ze wekelijks om de meest hoogstaande performances voor te bereiden. Yohara is Arabisch voor ‘juweel’ en heeft tal van internationale buikdansawards gewonnen. Ze treden op in binnen- en buitenland en kunnen als solistes, duo’s, trio’s of in groep geboekt worden.

Hun professionalisme, elegantie, enthousiasme en buikdanstalent maken elk optreden onvergetelijk en uitermate geschikt voor jong en oud. Klik hier voor video’s van recente optredens.

Yohara BuikdansensembleDe optredens die Yohara brengt zijn ideaal voor grotere evenementen, VIP-feesten, gala’s, bedrijfsfeesten, dans- en muziekfestivals… we leveren boeiend entertainment van topniveau! De inhoud van het programma wordt zonder problemen aangepast op maat van de klant. Zo kunnen schitterende groepschoreografieën afgewisseld worden met uitmuntende solisten.

Optredens met livebands, DJ’s en soundsystems werden in 2015 toegevoegd aan hun aanbod. Zo dansten ze recent met DJ Click (FR), DJ Lazarus Soundsystem (BE), DJ Baobab (BE) en The Mood Squad (BE)

Referenties: Casino Kursaal Oostende (Land van de Maharadja), Bonnefantenmuseum Maastricht, diverse festivals zoals hoofdpodium Afro Latino met de band Kasba, Gracias a la Vida, Gypsy Picnic, Afro Latino. Galashows in Aken, Cyprus, Rome, Brussel en Heerlen, Barcelona en Vught en tal van bedrijfs- en privéfeesten in binnen- en buitenland.