Beginners Bellydance Basics Workshop


Stap binnen in de betoverende wereld van buikdansen met een workshop die ontworpen is om je te laten stralen vanaf het allereerste moment! Hallo, ik ben Johanna, en ik ben verheugd je uit te nodigen voor mijn exclusieve Bellydance Basics Fun Workshop.

Waarom juist deze workshop?

Als jouw gepassioneerde en ervaren docente met meer dan 25 jaar in buikdanseducatie, ben ik vastberaden om jouw introductie tot deze prachtige kunstvorm onvergetelijk te maken! Mijn passie is om beginners zoals jij te begeleiden op een opwindende reis vol beweging, zelfexpressie en plezier.

Wat staat je te wachten?

  • Stapsgewijze begeleiding: Leer de basisprincipes van buikdansen op een duidelijke en leuke manier, zelfs als je nog nooit eerder hebt gedanst.
  • Ervaring boven alles: Jouw comfort en vreugde in beweging zijn mijn prioriteit. Geniet van een ondersteunende en vriendelijke omgeving.
  • Een reis vol vreugde: Verwelkom de energie terwijl je nieuwe bewegingen ontdekt en jouw innerlijke gratie omarmt.

18 februari 2024 van 18u30-19u30 in Sportcomplex De Vijfsprong in Lummen.Deelname 12€

Deze workshop is de ideale omgeving voor beginners die willen beginnen aan een ongelooflijke reis in buikdansen, zonder enige druk. Bereid je voor op een levendige en opwindende introductie, geleid door een gepassioneerde lerares met een schat aan ervaring.

Schrijf je snel in en laat ons samen de magie van buikdansen ontdekken!

Voor aanmeldingen en verdere informatie, neem contact op via info@orientaalsedans.be of 0479 37 93 83.

Laat jezelf stralen, omarm de dans en laat mij je begeleiden op deze prachtige reis!