Reviews

SHOWS / OPTREDENS

Ik ben buitengewoon fan van jou en van de jouwen, en iedereen in de club ook…

(Vitalski, founder van de Legendarische Dinsdagclub van Don Vitalski)

Lieve knappe dame Johanna, wat heb ik toch een immense bewondering voor jou en je wilde mooie “”meiden”” van je dansgroep !!… en allemaal zo lief en zo integer en bescheiden !!!… en dat maakt het fotograferen van jullie nog veel fijner en veel aangenamer, ik ben jullie dan ook zeer dankbaar voor jullie acte de presente en jullie steeds zo krachtige performance van jullie buikdans-choreo hoedje af voor jullie hoor !!

(Ryan Rombouts, fotograaf De Legendarische Dinsdagclub)

Johanna heeft een prachtig optreden afgeleverd voor ons huwelijksfeest. Samen met haar showteam Mariposa was er een spetterend spektakel waar iedereen (ook mensen die nog nooit een buikdanseres gezien hadden) van onder de indruk was. Er was een LED-lichtshow, er waren glitters, prachtige dames, vrolijkheid en professionaliteit.
Voor mij als bruid was dit een ideale rustpauze tijdens de mooie maar hectische dag, even alle ogen van ons af en op het dansteam gericht. Een memorabel moment waar ik nog vaak met veel plezier aan terug denk.

(Angie en Koen)

Graag wilde ik op onze trouwdag mijn energie-gevende, zelfvertrouwen-boostende hobby, buikdans, kunnen delen met onze gasten. Gelukkig kon ik daarvoor rekenen op de magnifieke Johanna, die niet alleen geweldig goed buikdansles geeft, maar haar passie ook deelt via optredens. Johanna en haar team van getalenteerde, mooie danseressen hebben op ons huwelijksfeest een performance neergezet waar alle gasten nu nog over spreken! Op een originele mix van verschillende muziekstijlen toonden ze hun kunde. Wij konden daardoor genieten van een optreden dat niet alleen op dat moment sfeer schepte, maar ook alvast iedereen in de stemming bracht voor het dansfeest later op de avond. Hartelijk bedankt Johanna en co om van ons huwelijk mee de mooiste dag te maken!

(Linde)

LESSEN

Bij Johanna kan je terecht voor kwalitatieve buikdanslessen in Beringen en Lummen. Ze is een professionele, gecertificeerde lerares met een warme, sprankelende persoonlijkheid. In haar lessen leert ze je op een leuke manier verschillende buikdanstechnieken en choreografieën aan.

(Nina)

De basis om zo een succesvol showteam te verwezenlijken is een gepassioneerde leerkracht die haar leerlingen zelf ook kan zien schitteren! Dat bewonder ik heel erg aan jou want het is heel bijzonder je bent een toppertje x

(Tilly Vertenten)

Johanna is een vrolijke professionele lerares. Haar enthousiasme krijgt altijd iedereen mee in de lessen. Deze lessen zijn van topniveau! Ze is er voor haar leerlingen, zowel voor als tijdens als na de lestijd. Niet enkel haar lessen zitten vol enthousiasme, maar ook Johanna zelf. Johanna weet als geen ander je een positief gevoel te geven als het je even niet mee zit. Ze haalt het beste in de mensen naar boven! ik kan me geen betere lerares wensen!

(Katrien Schreurs)

Buikdansles bij Johanna is altijd weer een me-time momentje. Vol enthousiasme weet ze altijd weer een fijne les te geven met positieve vibes. Ze is een superfijne danslerares en zal je steeds proberen helpen jezelf nog verder te ontwikkelen op dansgebied. Dus zoek je nog een toffe dansgroep, kom dan zeker eens een les uitproberen!

(Heleen Verkooij)

Johanna is een zeer sympathieke, goedlachse buikdansjuf die op een vrolijke manier haar leerlingen steeds weer weet te entertainen. De lessen zijn top, leuke dansjes, variatie van thema’s en zelfs voor optredens zorgt Johanna. Ik ben super blij dat ik na een zware heupkwetsuur toch de moed heb gevonden om terug te starten met buikdansen. Johanna probeert ook iedereen zo goed mogelijk te coachen ook al zit het je niet alltijd mee, voor alles is een oplossing. Daarvoor een dikke pluim.

(Jesssica Hautecler)

Johanna is een super buikdanslerares wiens enthousiasme voor buikdans en beweging zeer aanstekelijk werkt. Ze staat altijd voor haar leerlingen klaar zowel tijdens als naast de lessen, want met eender welke vraag (groot of klein) kan je bij haar terecht. Zowel voor de beginnende als meer ervaren danseressen staat ze paraat. Door haar manier van lesgeven zorgt ze ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kan open bloeien. Johanna geeft zeer duidelijk les waardoor je in no-time weer nieuwe dingen leert! Samengevat: Johanna is een topdanseres, lerares, maar bovenal een toffe enthousiaste madam!!!

(Karolien Adriaens)

PRIVÉ LESSEN

Johanna is een top bellydancer en instructeur. Ze geeft les met passie en tilt je naar een hoger niveau. Echte aanrader zowel voor beginnelingen als gevorderden. Heerlijk hoe ze echt de bellydance cultuur kan uitdragen. En ze is ook nog eens een super leuke madam!!

(Hilde)

BELLYDANCE SPARKLES

Niet alleen stralen voor de schermen, maar ook zeer snel en efficiënt accute problemen aanpakken en oplossen achter de schermen. Chapeau! Mijn vader vertelde me ook vol bewondering hoe getalenteerd hij Johanna Rediers vond met het opvangen van details van shows en het gebeuren in haar speech on the spot. Zelf ben ik erg blij en dankbaar voor dubbele Sparkles edities. Big shout out!

(Yasmien Dances)

Open podium ‘Sparkles’ van Johanna Rediers mogen meemaken op 22/1/2023. Knallende ervaring, nog sterker dan in juni ’22. Topklasse met een hart. Een kaleidoscoop van schoonheid en passie. Ik zag 32 dansverhalen passeren, geen enkel liet mij onberoerd…

(Fotograaf Leonardas)

Wat een show! Het was af en wat een eer om als danseres zo te mogen dansen. Johanna op haar best: andere laten sparklen ????♥️ Prachtig show maar enkel door een prachtige gastvrouw !

(Dien)