Workshops

Oké, stel je voor: je organiseert een feest of evenement en je wilt iets totaal anders om je gasten te verrassen. Zoek niet verder! Bellydance by Johanna brengt de magie van buikdansen naar jou. En we maken het niet alleen leuk, we maken het sfeervol!

 • Unieke ervaring: Wij voegen die exotische en charmante sfeer toe die je feest doet opvallen. Het is verfrissend anders en laat mensen praten!
 • Iedereen kan meedoen: Of je nu graag danst of denkt dat je twee linkervoeten hebt, onze workshops zijn voor iedereen toegankelijk.
 • Teambuilding en lachen: Het is geweldig om te zien hoe mensen uit hun comfortzone komen en samen gegarandeerd plezier maken.
 • Sfeermakers: Om het helemaal af te maken, voorzien we heupsjaaltjes zodat iedereen zich echt in de sfeer kan onderdompelen. Het getinkel van de sjaaltjes maakt de ervaring compleet.
 • Geen gedoe: Wij zorgen voor professionele instructeurs en sfeervolle muziek. Alles wat jij hoeft te doen, is plezier hebben!

Wil je een vleugje magie en plezier? Waar wacht je nog op? Laten we een buikdansfeestje bouwen!

 • KIDS : Dansen als Shakira of als een prins(es) uit 1001 Nacht! Alle kids krijgen rinkelende heupsjaals die ze tijdens de les kunnen gebruiken. De jarige krijgt een buikdanskostuum aan tijdens de les en glittert erop los. Prijzen: 10,00 €/kind/uur, met een minimum van 100,00 euro.
 • VOLWASSENEN : Teambuilding workshop (voor je werk, bedrijf of themafeest. FUN! Alles op maat van de klant. Ook geschikt voor mannelijke deelnemers.) , Vrijgezellige workshop (stop de bruid in spé in een prachtige buikdansoutfit. Dans samen met de hele groep een dansje dat je op het trouwfeest kan showen! SUCCES gegarandeerd.), Verjaardagsworkshop (Voor jong en minder jong!)

Workshops voor danseressen

 • Strike a Pose workshop : Til je poseerskills naar een hoger niveau met de “Strike a Pose” workshop. Als een doorgewinterde professional met tientallen fotoshoots achter mijn naam, help ik je om zelfverzekerd en stijlvol voor de camera te staan. Meer info hier.
 • Fanveil workshop : Ontwikkel je fanveil techniek en creëer prachtige choreografieën bij Bellydance by Johanna’s Fanveil Workshops. Voor beginners en gevorderden. Waarom kiezen tussen techniek en choreografie? Bij ons combineer je beide voor betoverende dansmomenten! Meer info klik hier.
 • Techniek en combinaties workshop :Leer essentiële buikdanstechnieken en creëer betoverende combinaties bij onze workshops. Geschikt voor alle niveaus. Waarom kiezen tussen techniek en choreografie? Bij ons beheers je beide voor magische dansmomenten! Meer details klik hier.
 • Saidi techniek en choreografie : Stap in de prachtige wereld van Saidi folklore dans, mijn persoonlijke favoriet en een stijl waarin ik als derde ben geëindigd op het wereldkampioenschap. Bij mijn workshops deel ik niet alleen de techniek en dansbewegingen, maar ook mijn liefde voor deze betoverende dansvorm. Meer details en info klik hier.
 • Sluier workshop : Ontdek de pracht van de sluier dans bij onze workshops. Leer de technieken om de sluier elegant te hanteren en creëer adembenemende choreografieën. Techniek en choreografie komen samen voor een magische danservaring! Meer info klik hier.

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie.

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!