Workshops

Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsfeest of vrijgezellennamiddag? STOP !
Ik leer je de kneepjes van het vak. Boek mij en krijg een leerrijke workshop waar plezier maken centraal staat !

OPTIES

 • Kinderfeestje :
  Wil je dansen als Shakira of als een prinses uit duizend en een nacht, boek een buikdanskinderfeestje om nooit te vergeten! Alle kinderen krijgen rinkelende heupsjaals die ze tijdens de les kunnen gebruiken . De jarige krijgt een buikdanskostuum aan tijdens de les en glittert erop los. De kinderen leren de basisbewegingen van buikdans en een leuk dansje. De kinderen krijgen een leuke tekening om in te kleuren en aan het einde maken we leuke groepsfoto’s. De workshop duurt 75 minuten. De kosten voor een buikdansworkshop aan huis zijn 10,00 €/kind, met een minimum van 100,00 euro ook als er minder kinderen zijn dan tien.
 • Teambuilding workshop
  voor je werk, bedrijf of themafeest. FUN! Alles op maat van de klant. Ook geschikt voor mannelijke deelnemers.
 • Vrijgezellige workshop
  stop de bruid in spé in een prachtige buikdansoutfit. Dans samen met de hele groep een dansje dat je op het trouwfeest kan showen! SUCCES gegarandeerd.
 • Verjaardagsworkshop
  Voor jong en minder jong! Wiegende heupen en slangenarmen spreken tot de verbeelding. Ook kinderen kunnen hier terecht voor het opvrolijken van verjaardagsfeestjes (vanaf 5 jaar).
 • Sportworkshop
  Je kan ook een workshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te sporten. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden ! Als sportcoach werk ik een programma op maat uit!

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie.

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!

Workshops voor danseressen

 • workshops waar techniek en combinaties centraal staan
 • workshops waar een choreografie aangeleerd wordt
 • workshops waar concepten behandeld worden