Lessen, workshops & coaching

Volg mijn vaste lessen in sportcentrum ‘t Kanaal in Beringen op dinsdag en woensdag. Privé-les buikdans geef ik in mijn studio in Lummen. Het kan ook bij jou.

Vragen? Contacteer me: 0479/379 383 of buikdans@gmail.com

Nieuwe lesreeksen vanaf februari 2022 !
 • Gevorderden + | Showteam MARIPOSA – VOLZET
  @ ‘t Kanaal, Commelo 11, 3582 Beringen
  Op dinsdag van 19u30 tot 20u45
  110€/reeks van 6 lessen
 • Gevorderden FARFALLA
  @ ‘t Kanaal, Commelo 11, 3582 Beringen
  Op woensdag van 19 tot 20u15
  Thema dubbele sluier
  110€/reeks van 6 lessen
 • Halfgevorderden AURELIA
  @ ‘t Kanaal, Commelo 11, 3582 Beringen
  Op woensdag van 20u30 tot 21u30
  Thema gevorderde sluiertechnieken
  70€/reeks reeks van 6 lessen

Privéles
Bespaar tijd en boek je privéles. Werk specifiek aan een choreografie of een shimmy die maar niet lukt. Ontvang hulp en begeleiding in dansen met accessoires. Fanveils, isis wings, saidi of zills hebben binnenkort geen geheimen meer…

Les onder vriendinnen
Geschikt voor een leuke namiddag met je vriendinnen. Rinkelende heupsjaals en sierlijke sluiers maken van jouw groep buikdanseressen voor één dag.

Missverkiezing
Zoek je een unieke act? Buikdansen maakt een verpletterende indruk. Dóen!

Workshops
Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsfeest of vrijgezellennamiddag? We leren je de kneepjes van het vak en zorgen voor een leerrijke workshop waar plezier maken centraal staat !

 • Teambuilding workshop
  Boek een workshop buikdansen voor je werk, bedrijf of themafeest! Alles op maat van de klant!
 • Vrijgezellige workshop
  De bruid in spe wordt in een prachtige buikdansoutfit gestopt en de hele groep leert buikdansen. We starten met basisbewegingen en maken een heuse dans die op het huwelijksfeest gedanst kan worden! Plezier en gezelligheid gegarandeerd !
 • Verjaardagsworkshop
  Boek een workshop buikdansen voor je verjaardagsfeest! Ook aan de jongsten wordt gedacht want kinderen kunnen bij ons terecht voor het opvrolijken van hun verjaardagsfeestje (vanaf 5 jaar).
 • Sportworkshop
  Je kan ook een workshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te sporten. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden ! Als sportcoach werk ik een programma op maat uit!

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie.

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!

 • workshops waar techniek en combinaties centraal staan
 • workshops waar een choreografie aangeleerd wordt
 • workshops waar concepten behandeld worden

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie. Klik hier om meer te lezen !