Wekelijkse lessen en losse workshops

Zoek je kwalitatieve en buikdanslessen van een professionele, gecertificeerde lerares die honderden leerlingen heeft opgeleid en 3 showteams tot in de top 3 van WK buikdansen heeft gecoacht? En die in haar lessen buikdansen in Lummen en Beringen techniek, choreografie maar vooral ook plezier centraal stelt? Wel hello, you !
Dan ben je hier aan het juiste adres.

Volg vanaf september 2023 wekelijkse vaste lessen in sportcentrum ‘t Kanaal in Beringen op woensdag en vanaf oktober in Lummen op zondagavond. Privé-les buikdans kan je volgen in mijn studio in Lummen of bij jou thuis of in een zaaltje.

Dus wil je leren buikdansen in Beringen of leren buikdansen in Lummen, neem dan contact op via 0479/379 383 of info@orientaalsedans.be

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
9u-12u
Privéles
mogelijk

13u-17u Sportles

Na 18u
Privéles mogelijk
19u-20u30
Showteam Training
Mariposa
&
Maandelijkse shows in Antwerpen
“Legendarische Dinsdagclub”
13u-17u
Privéles mogelijk

19u-20u25
Gevorderden buikdansles
20u30-21u25
Halfgevorderden buikdansles


Na 18u
Privéles mogelijk
13u-18u
Privéles mogelijk

Elke 3e zaterdag van de maand Bellydance Shows bij Avenida Hasselt om 19u15 en 21u15
9u-20u
Privéles mogelijk
9u-17u
Privéles mogelijk

18u30-19u30
Beginners buikdansles

Workshops

Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsfeest of vrijgezellennamiddag? We leren je de kneepjes van het vak en zorgen voor een leerrijke workshop waar plezier maken centraal staat !

 • Teambuilding workshop
  Boek een workshop buikdansen voor je werk, bedrijf of themafeest! Alles op maat van de klant!
 • Vrijgezellige workshop
  De bruid in spe wordt in een prachtige buikdansoutfit gestopt en de hele groep leert buikdansen. We starten met basisbewegingen en maken een heuse dans die op het huwelijksfeest gedanst kan worden! Plezier en gezelligheid gegarandeerd !
 • Verjaardagsworkshop
  Boek een workshop buikdansen voor je verjaardagsfeest! Ook aan de jongsten wordt gedacht want kinderen kunnen bij ons terecht voor het opvrolijken van hun verjaardagsfeestje (vanaf 5 jaar).
 • Sportworkshop
  Je kan ook een workshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te sporten. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden ! Als sportcoach werk ik een programma op maat uit!

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie.

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!

 • workshops waar techniek en combinaties centraal staan
 • workshops waar een choreografie aangeleerd wordt
 • workshops waar concepten behandeld worden

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie. Klik hier om meer te lezen !