Sportcoach

Elke dag rugpijn? Jep, dat heb ik. Na het vastzetten van mijn ruggengraat (spinale fusie) in Pellenberg in 1996 ben ik jarenlang op zoek gegaan naar oefeningen die mij helpen om de pijn te verminderen en mijn lichaam sterker te maken. Diverse sportopleidingen en studies later kan ik trots zeggen dat ik een uitgebreide portfolio van spierversterkende oefeningen heb verzameld. Daar ligt de focus op een correcte houding, zonder onnodige belasting voor de rug en nekspieren, en op aanpasbare oefeningen zodat deelnemers die herstellend zijn van blessures de oefeningen ook kunnen uitvoeren.

Nooit meer rugpijn? Dat jammer genoeg niet. Maar wel veel minder intens en veel minder frequent. Ik bén sterker. Ik sta positiever in het leven. De rugpijn beheerst mij niet meer maar ik beheers mijn rugpijn. En dat is een verademing.

Vaak wordt er te weinig aandacht geschonken aan ‘hoe het wél kan’, daarmee bedoel ik: variaties van oefeningen. Dat is zo enorm belangrijk: elk lichaam is anders en door blessures of operaties bepaalde oefeningen onmogelijk lijken, maar door een kleine aanpassing zeker veilig uit te voeren zijn. Ik neem uitgebreid de tijd om in mijn lessen elke oefening zo te brengen dat iedereen er iets aan heeft. Zowel in mijn groepslessen als in mijn privélessen kom jij op de eerste plaats.

TIP : Privéles en personal coaching is elke dag van de week mogelijk na afspraak via buikdans@gmail.com , kijk ook zeker op www.sportcoaches.be voor een promopakket Personal Training !

EasyfitTips :
boek een sportles op verplaatsing ! Ik kom lesgeven bij je thuis voor of na je werk, verzorg ook lessen tijdens de middagpauzes op het werk en geef themalessen voor sportclubs !

Sportworkshop? Je kan ook een sportworkshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te doen. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden !

ONLINE LES
Tijdens de lockdown in 2020-2021 gaf ik online les en deze online workout video’s zijn nu te krijgen in full HD online workout video’s ! Sporten vanuit je huiskamer of in je tuin, het kan allemaal! Bootcamp, pilates, BBB, easyfit, core stability, buik & rug … alles komt aan bod.