Workshop “Strike a Pose”

Leer de Kunst van het Poseren met een Echte Prof!

Welkom bij “Strike a Pose” met Bellydance by Johanna, de ultieme workshop die je leert hoe je stralend kunt poseren voor elke camera. Met tientallen fotoshoots en een schat aan ervaring in mijn repertoire, ben ik hier om jou de geheimen te onthullen van hoe je de perfecte pose kunt aannemen.

Wat ik voor jou kan betekenen:

  • Professionele Begeleiding: Leer de fijne kneepjes van poseren van iemand die het vak door en door kent. Ik zal je stap voor stap begeleiden om het beste uit jezelf te halen voor elke foto.
  • Maatwerk: Of je nu een danser(es) bent, beginnend model, (edel)figurant, aspirant-acteur, performer of gewoon iemand die zijn/haar zelfvertrouwen wil vergroten, dit is op maat gemaakt voor jou.
  • Styling en Zelfvertrouwen: Naast poseren, ontvang je tips voor styling en zelfvertrouwen, zodat je je altijd op je gemak voelt voor de camera.
  • Praktische Oefeningen: We zullen samen aan de slag gaan met praktische oefeningen die je helpen om moeiteloos te poseren in verschillende situaties.

Of je nu wilt schitteren op fotoshoots, je sociale media wilt transformeren of simpelweg beter voor de dag wilt komen op elke gelegenheid, mijn “Strike a Pose” workshop of privéles is de sleutel tot zelfvertrouwen voor de camera.

Hoe kun je mij inhuren?

Het is eenvoudig! Neem contact met mij op via info@orientaalsedans.be of 0479 37 93 83 en laat me weten wat je nodig hebt. Samen zullen we een workshop opzetten die aan jouw specifieke behoeften voldoet, ongeacht je ervaringsniveau.

Wacht niet langer om jouw fotogenieke kant te ontdekken. Leer de kunst van het poseren van een professional en transformeer de manier waarop je voor de camera staat.

Boek nu jouw “Strike a Pose” workshop en stap in de schijnwerpers met zelfvertrouwen en stijl!

Tip voor fotografen en ondernemers : boek me als assistente/styliste voor jouw fotografie opdracht en zorg dat je modellen comfortabel zijn én dat jij alle tijd kan nemen voor het maken van jouw foto’s ! Expertise in burlesque, bellydance, paaldans, onderwater, business, zowel in- als outdoor locaties.

Prijs : op aanvraag