Workshops

Bellydance by Johanna verzorgt workshops voor diverse gelegenheden. Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsfeest of vrijgezellennamiddag? We leren je de kneepjes van het vak en zorgen voor een leerrijke workshop waar plezier maken centraal staat !

 • Teambuilding workshop
  Boek een workshop buikdansen voor je werk, bedrijf of themafeest! Alles op maat van de klant!
 • Vrijgezellige workshop
  De bruid in spe wordt in een prachtige buikdansoutfit gestopt en de hele groep leert buikdansen. We starten met basisbewegingen en maken een heuse dans die op het huwelijksfeest gedanst kan worden! Plezier en gezelligheid gegarandeerd !
 • Verjaardagsworkshop
  Boek een workshop buikdansen voor je verjaardagsfeest! Ook aan de jongsten wordt gedacht want kinderen kunnen bij ons terecht voor het opvrolijken van hun verjaardagsfeestje (vanaf 5 jaar).
 • Sportworkshop
  Je kan ook een workshop boeken om met je club, vriendengroep of bedrijf te sporten. Dit kan eender welk thema zijn (BBB, Core & Abs, Stretch & Strengthen, Circuittraining, Flexibiliteit etc…) en er kan ook buikdans met een van de sportdisciplines gemixt worden ! Als sportcoach werk ik een programma op maat uit!

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie.

“Ik wist niet dat mijn vriendinnen een buikdansworkshop geboekt hadden maar ik heb me super geamuseerd! Bedankt voor de fantastische namiddag en het dansje wat je ons aangeleerd hebt hebben we nog op mijn huwelijksfeest gedanst! Het was een groot succes!”

Ontdek dit uitgebreid repertoire workshoptopics  :

 • workshops waar techniek en combinaties centraal staan
 • workshops waar een choreografie aangeleerd wordt
 • workshops waar concepten behandeld worden

De duur van een workshop kan variëren van één tot drie uur, afhankelijk van de tijdslimiet van de organisatie. Klik hier om meer te lezen !