Van idee tot choreografie : semi-private lesreeks (15/3, 19/4, 10/5)

Als danseres doorlopen we vele fases tussen het vinden van mooie muziek en het effectief dansen van een choreo op die muziek, dat we soms wel wat hulp kunnen gebruiken.

Misschien heb jVan idee tot choreoe al lang een idee over hoe jouw eigen dans er uit moet zien, maar ben je er nog niet in geslaagd om je idee om te zetten in realiteit. Of ben je aan een choreografie aan het werken maar krijg je niet alles even goed opgevuld. Klinkt dit herkenbaar? In deze semi privé lesreeks zijn alle danseressen welkom die meer willen leren over het maken van een eigen choreografie. Ik werk samen met jullie aan het ontwikkelen van een eigen dans en samen doorlopen we alle fases. We zullen theorie afwisselen met praktijk, zowel op dansgebied als op muzikaal gebied.

De groep wordt bewust klein gehouden zodat elke danseres persoonlijk begeleid wordt en dat we in een omgeving kunnen werken waarin iedereen zich op haar gemak voelt en zich optimaal kan ontplooien.

De lesreeks wordt verspreid over verschillende maanden zodat je voldoende tijd hebt om jouw droomchoreo uit te werken en te polijsten naar wens. De lessen gaan door op de volgende zondagen: 15 maart, 19 april en 10 mei in Lummen (Belgisch Limburg). Mail voor inschrijving en meer info naar buikdans@gmail.com !