Bellydance 4 Life

Buikdansschool Bellydance by Johanna combineert al jaren de liefde voor buikdans met de liefde voor dieren door het organiseren van een workshopnamiddag waarbij alle opbrengsten gaan naar onze lieve dierenvrienden van Natuurhulpcentrum Opglabbeek ♥ !

“Elk jaar komen er meer en meer mensen naar ons evenement en dat is fantastisch om te zien. Het is echt hartverwarmend dat er zo een goede sfeer onder alle buikdanseressen hangt om zich samen in te zetten voor het goede doel” , zegt Johanna. Naar trouwe gewoonte en als supergrote dierenvriend kiezen zij en Nele voor het Natuurhulpcentrum om een stem te kunnen geven aan hen die geen stem hebben.

Bellydance 4 Life 2019 omvatte vier workshops. Ze startten met een crazy combinations workshop om op te warmen, gevolgd door de workshop ‘shimmylicious’ van Nele waarbij alle buikjes trilden van plezier. Vervolgens gaf Johanna een workshop sluierchoreografie op Disneymuziek en de namiddag werd afgesloten met een welverdiende ontspannen stretching en cool down. Als aanvulling op deze toffe namiddag werd er ook nog tal van zelfgemaakte cake en taart aangeboden en lekkere thee.

Heel erg trots kondigt Bellydance by Johanna aan maar liefst 1250€ bij elkaar gebuikdanst te hebben voor het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.

Lees hier het volledige krantenartikel