Privé les en coaching

Privéles

Bespaar tijd en boek je privéles. Werk specifiek aan een choreografie of een shimmy die maar niet lukt. Ontvang hulp en begeleiding in dansen met accessoires. Fanveils, isis wings, saidi of zills hebben binnenkort geen geheimen meer… Dit kan in mijn thuisstudio in Lummen, een zaaltje naar jouw keuze of zelfs bij jou thuis. Meer info


Wauw Johanna, je hebt me op 5 privélessen zoveel meer geleerd dan ik ergens anders op een jaar tijd leerde! Merci merci merci !

(Elke)

Ik wil heel graag nog een extra pakket privélessen volgen bij jou… gewoon als geschenkje aan mezelf… vermoedelijk 10 lessen. Ondertussen oefen ik met de laatste workshop en een online les. In het begin zou ik graag wat isolaties en bewegingen herhalen en perfectioneren.  Ik ben echt superblij dat ik het dansen heb herontdekt bij jou en kijk al uit naar de lessen.


Les onder vriendinnen
Geschikt voor een leuke namiddag met je vriendinnen. Rinkelende heupsjaals en sierlijke sluiers maken van jouw groep buikdanseressen voor één dag.


Missverkiezing
Zoek je een unieke act? Buikdansen maakt een verpletterende indruk. Dóen!