Winterworkshops in de kerstvakantie !

Geen zin om stil te zitten tijden de kerstvakantie? Ik organiseer dan 3 winterworkshops, geschikt voor beginnende tot en met gevorderde danseressen. Open Level betekent dat er met verschillende moeilijkheidsgraden en layering gewerkt zal worden zodat iedereen uitgedaagd wordt.

 • 28/12 : X-Mas Drills
  De ideale workshop om op een creatieve manier je basiskennis buikdansen op te frissen, uitdagende oefeningen aan te gaan en tips & tricks meenemen. We oefenen van isolatietechnieken en bewegingen van heupen, bovenlichaam, travelling steps, shimmies en meer in Kerstmisstijl op leuke Kerstmuziek én buikdansmuziek met een lekkere versnapering achteraf.
 • 29/12 : Discover your dark side – fusion workshop
  In deze fusion workshop gaan we dansen op atypische buikdansmuziek met een knipoog naar andere dansstijlen waarbij isolatietechnieken en basiskennis buikdans gebruikt wordt. In tribal fusion staat isolatie, spierkracht en lichaambeheersing centraal. Een heerlijke uitdaging en iedereen is welkom. Verwacht je aan pops en locks, slangenachtige bewegingen die afgewisseld worden met krachtige locks…Samen op zoek naar onze dark side?
 • 30/12 : Angel Wings – Isis Wings
  We gaan aan de slag met Isis Wings op een manier die anders is dan anders. Als er tijd en interesse is nemen we er ook enkele dubbele sluiertechnieken bij !!
  Geschikt voor danseressen met en zonder ervaring! Je aureooltje mag je meebrengen…

Praktisch
Inschrijven is verplicht via buikdans@gmail.com
Prijs: 20€/workshop , 50€/3 workshops
Duur: 19u30-21u
Locatie: De Vijfsprong, Sportweg 8, 3560 Lummen